fbpx
Your Cart

CONTACT: (+6019) 477 9004

DAILY SHIPMENT

About

Nurseri Melur.Com

SIAPA KAMI

Maha suci Tuhan yang telah memenuhi alam ini dengan pelbagai tumbuhan yang setiap satunya walaupun sama tapi tetap berbeza dengan yang lain. Setiap penyakit kecuali mati ada penawarnya. Kagum dengan keajaiban alam dan setiap tumbuhan di dalamnya membuatkan saya merasa perlu untuk sama-sama mencari dan berkongsi pengetahuan bersama yang lain. Daripada inilah lahirnya melur.com yang bertujuan untuk mengetengahkan lagi maklumat tentang tumbuhan herba dan kegunaannya.

Sebagai sebuah syarikat berdaftar objektif dan tujuan penubuhan kami ialah untuk:

1. Menjadi portal yang menyediakan maklumat dan perbincangan serta menjadi satu ruang untuk pertemuan semua pihak yang terlibat dengan herba.

2. Menjadi pembekal herba yang utama dengan menyediakan benih tumbuhan herba, daun kering dan ekstrak untuk kegunaan persendirian atau untuk pembinaan ladang pada harga yang paling kompetitif. Sila rujuk katalog kami. Katalog melur.com

3. Membina dan menyelenggara laman web yang berkaitan dengan herba.

4. Membekalkan produk herba dalam bentuk kering seperti misai kucing hempedu bumi dan lain-lain lagi. Semoga Melur.com dapat memberikan manafaat buat semua, akhir kata gunakanlah platform yang kami sediakan sebaik mungkin dan untuk kebaikan semua.

Melur.com ialah sebuah laman web persendirian dan tiada kaitan dengan mana-mana pertubuhan atau organisasi atau e-group. Untuk maklumat lanjut sila email kepada [email protected] atau [email protected]

Salam Hormat,

Noraida Arifin

LAWAT NURSERI KAMI

HUBUNGI KAMI

Hubungi kami dan kami akan balas dengan segera

follow us

Penghantaran Segera

Penghantaran harian

Katalog Pokok Terbesar

Lebih 400 jenis pokok

Mesra Pelanggan

Maklumbalas segera

Pembayaran Selamat 100%

FPX / MasterCard / Visa

WeCreativez WhatsApp Support
Tanya melalui WhatsApp!