Your Cart

CONTACT: (+6019) 477 9004

DAILY SHIPMENT

Servis Kami

Kami menyediakan beberapa jenis perkhidmatan yang boleh memenuhi keperluan anda. Kami telah bermula sejak tahun 2006 dan kami sangat yakin mampu memberikan perkhidmatan yang terbaik.

Membekal Anak Pokok

Kami boleh membekal dan menghantar pelbagai jenis pokok untuk tujuan perladangan, lanskap dan hiasan. Sebutharga disediakan percuma.

Membekal Herba Kering

Kami berpengalaman membekal pelbagai jenis herba kering sperti Misai Kucing, Rozel (Roselle), Hempedu Bumi, Moringa dan banyak lagi. 

Penyelengaraan Taman Landskap

Sekiranya syarikat anda memerlukan perkhidmatan kontrak untuk menyelengara taman lanskap, pihak kami ada menyediakannya. Sebutharga disediakan secara percuma.

Membekal Baja

Kami boleh membekal dan menghantar baja & racun berdasarkan jenis dan kuantiti diperlukan untuk tujuan perladangan dan sebagainya. Sebutharga disediakan percuma.

Taman Herba

Anda mempunyai idea taman herba yang menarik. Kami boleh menyediakan serta mencadangkan jenis tumbuhan herba yang sesuai. Sebutharga disediakan secara percuma.

Peralatan Pertanian

Anda boleh dapatkan sebutharga bagi beberapa jenis peralatan untuk sistem fertigasi seperti polipaip, mikrotubing, fitting dan sebagainya.

FAQ

Kami menyediakan perkhidmatan membekal anak-anak pokok secara borong, baja, racun, dan perkhidmatan menyelenggaraan taman landskap.

Anda boleh membuat tempahan dengan menghubungi kami melalui talian telefon atau e-mel yang tertera di laman web kami. Kami juga menyediakan borang tempahan dalam talian.

Tempoh penghantaran akan bergantung kepada lokasi penghantaran dan kuantiti anak-anak pokok yang dipesan. Kami akan memberikan maklumat lanjut semasa tempahan dibuat.

Kami menyediakan pelbagai jenis anak-anak pokok yang sesuai untuk pelbagai persekitaran. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai pilihan yang tersedia.

Ya, kami juga menyediakan perkhidmatan membekal baja dan racun secara borong. Anda boleh membuat tempahan bersamaan dengan anak-anak pokok atau berasingan.

Caj penghantaran akan bergantung kepada lokasi penghantaran dan kuantiti baja serta racun yang dipesan. Sila hubungi kami untuk butiran lebih lanjut.

Ya, kami juga menawarkan perkhidmatan perundingan reka bentuk landskap. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk merancang dan melaksanakan projek landskap yang sesuai dengan visi anda.

Anda boleh menghubungi kami melalui nombor telefon dan alamat e-mel yang tersedia di laman web kami. Kami juga menyediakan borang hubungi dalam talian untuk kemudahan anda.

Jaminan Harga Terbaik

Anda boleh terus menghubungi kami untuk sebarang pertanyaan berkaitan perkhidmatan diatas.

© 2022 All Rights Reserved.

Penghantaran Segera

Penghantaran harian

Katalog Pokok Terbesar

Lebih 400 jenis pokok

Mesra Pelanggan

Maklumbalas segera

Pembayaran Selamat 100%

FPX / MasterCard / Visa

WeCreativez WhatsApp Support
Tanya melalui WhatsApp!