Pertanyaan

Sila isikan borang dibawah untuk menghantar pertanyaan berkaitan produk, status penghantaran, sebut harga atau sebarang maklum balas dan soalan am yang ingin dikemukakan.

Bagi sebutharga untuk membekal herba segar/kering secara borong, sila nyatakan kuantiti yang diperlukan, kisar atau tidak dan destinasi penghantaran.

For requesting the latest quote, please specify the type of herbs, quantity needed, grinded or non grinded and destination.

对于请求的最新报价,请注明药材,需要的数量,研磨或非研磨,目的地的类型。

_____________________________________

NOTA PENTING

1) Sebutharga sah untuk 2 minggu sahaja. Selepas 2 minggu harga mungkin berubah.

2) Sebahagian daripada herba kering memerlukan tempoh masa untuk pengumpulan & pengeringan. Manakala sebahagian lagi boleh dihantar terus.

3) Bagi pertanyaan status penghantaran, sila nyatakan sekali Order ID. Untuk makluman tempoh penghantaran bagi anak-anak pokok adalah diantara 3-25 hari. Estimated Delivery Date yang diberikan hanyalah anggaran sahaja. Kami berhak menukar tarikh penghantaran tanpa notis. Sila rujuk terma & syarat kami disini.

PENTING!! *Harap Maaf. Kami Hanya Memberi Respon Kepada Pertanyaan Status Penghantaran Bagi Tarikh Penghantaran / Estimated Delivery Date Yang Telah Dilepasi. Info Tersebut Ada Dipaparkan Semasa Membuat Pesanan. Terima Kasih.

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.