fbpx
Your Cart

CONTACT: (+6019) 477 9004

DAILY SHIPMENT

Katalog MelurDotCom

Kam membuat sedikit pembaharuan kepada katalog kami. Sebagai memenuhi banyak permintaan, kami telah memasukkan beberapa kategori baru ke dalam inventori. Di antaranya ialah lebih 100 jenis biji benih yang terbahagi kepada bunga-bungaan, herba juga sayuran. Setiap jenis bunga kami bahagikan lagi kepada beberapa varian. Sebagai contoh bunga matahari yg mana terdapat 9 jenis kesemuanya. Sunflower Giganteus adalah jenis bunga matahari yang boleh mencecah ketinggian 12 kaki manakala Sunflower Sunspot hanya 2 kaki.

Bagi koleksi biji benih Adenium kami ada menjual 11 jenis kesemuanya. Anda boleh melihat kesemuanya di melur.com shop. Ini hanya sebahagian dan peringkat permulaan sahaja daripada koleksi penuh kami. Kami merancang untuk menambah beberapa jenis lagi biji benih ke dalam katalog.

Termasuk juga dalam kategori baru ialah peralatan. Peralatan disini merujuk kepada peralatan berkebun ataupun pertanian. Sebagai contoh baja, media, mulch, pot serta yang paling menarik set hydroponic. Terdapat tiga jenis set hydroponic disini; iPlanters, Half frame dan juga Full frame. Sekiranya terdapat permintaan kami boleh bekerjasama dengan pengeluar untuk menganjurkan kursus penanaman hyroponik. Kaedah penanaman hydroponic adalah suatu kaedah yg terbukti boleh pengurangkan pencemaran bahan kimia dalam makanan sayuran. Ini ada kerana kita secara langsung boleh mengawal jenis baja yg digunakan.

Bagi catalog sedia ada iaitu anak-anak pokok, kami juga telah mengemaskini dan menambah lagi beberapa jenis pokok ke dalam senarai seperti anak pokok rerama hijau dan anak pokok kurma.

Kami amat berharap agar pertambahan kategori ini boleh memudahkan pelanggan untuk memilih melurdotcom sebagai one-stop e-nursery pilihan. Kami bercadang untuk menambah lagi produk-produk, jadi pastikan anda selalu menjenguk catalog meludotcom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Penghantaran Segera

Penghantaran harian

Katalog Pokok Terbesar

Lebih 400 jenis pokok

Mesra Pelanggan

Maklumbalas segera

Pembayaran Selamat 100%

FPX / MasterCard / Visa

WeCreativez WhatsApp Support
Tanya melalui WhatsApp!